Asymetria - revue roumaine de culture, critique et imagination

Modules

 • Home
 • Arhive
 • AutoTheme
 • AvantGo
 • Avertizari
 • Conținuturi
 • Search
 • Submit_News
 • Surveys
 • Top
 • Topics

 • Who's Online

  Exista in mod curent, 57 gazda(e) si 0 membri online.

  Sunteti utilizator anonim. Va puteti inregistra gratuit dand click aici

  Cautare în labirint
  Languages

  Select Interface Language:


  Apeluri: Constantin Cojocaru. Veniti sa terminam Revolutia începuta
  Scris la Sunday, September 26 @ 23:05:16 CEST de catre asymetria
  Apeluri. Societatea civila Veniți să terminăm ce am început în decembrie 1989!
  Veniți să construim PARTIDUL POPORULUI, să câstigăm alegerile parlamentare, să formăm guvernul care să aplice LEGEA COJOCARU , să scoatem țara din sărăcie și umilință!
  Noi nu avem nicio legătură cu partidul a cărui înregistrare a fost solicitată de Mario Diaconescu.
    Proclamatie-Dr. Constantin COJOCARU
  Partidul Poporului-Legea COJOCARU-ROMâNI, Veniți la REVOLUȚIE!

  Veniți să terminăm ce am început în decembrie 1989!
  Veniți să construim PARTIDUL POPORULUI, să câstigăm alegerile parlamentare, să formăm guvernul care să aplice LEGEA COJOCARU , să scoatem țara din sărăcie și umilință!

  1. Proiectul de lege prind despăgubirea cetățenilor României pentru capitalul de care au fost deposedați prin așa-numita privatizare, proiect cunoscut opiniei publice sub denumirea de LEGEA COJOCARU( http://www.variantacojocaru.ro ), a fost înregistrat la Senatul României cu nr. 397/14.06.2010 și prevede, în esență, următoarele:

  1.1. în urmatorii 10 ani, fiecare cetățean major al României va fi despăgubit cu echivalentul sumei de 20.000 de euro.

  1.2. Acești bani vor fi folosiți numai pentru investiții, pentru crearea de capacități de producție ; mașini, utilaje, fabrici, spații comerciale, hoteluri, bănci, autostrăzi, sisteme de irigații etc; și locuri de muncă. Cetățenii vor putea prezenta proiecte de investitii în calitate de persoane fizice autorizate, asociații familiale, societăți cu raspundere limitată, societăți pe acțiuni etc.

  1.3. Banii necesari pentru plata despăgubirilor vor fi obținuți, în principal, prin instituirea unui IMPOZIT PROGRESIV pe marile averi dobândite prin așa-zisa privatizare. Cei mai mulți cetățeni, peste 90%, nu vor plăti nimic în plus față de ce plătesc acum.

  în prezent, România produce, anual, o avuție (PIB) egală cu 120 de miliarde de euro. Din această sumă, numai 40 de miliarde sunt salarii și pensii, restul, de 80 miliarde, reprezintă PROFITURI, care intră în buzunarele și conturile celor care s-au îmbogățit prin privatizare. LEGEA COJOCARU propune ca, prin impozitul progresiv pe avere, să preluăm o parte din cele 80 miliarde, circa 24-25 miliarde pe an, pe care să-i folosim pentru a-i despăgubi pe cetățeni și pentru a realiza un program de investiții, de peste 600 miliarde de euro, în următorii 10 ani.


  Ceea ce înseamnă, 6 milioane de locuri de muncă, schimbarea din temelii a economiei și societății românești. Expunerea de motive la acest proiect de lege, cu toată documentația de fundamentare, este publicată pe: http://www.variantacojocaru.ro/?page_id=246

  2. LEGEA COJOCARU reprezintă nucleul unui întreg pachet legislativ, denumit PROIECTUL PENTRU ROMâNIA, care cuprinde și: legea impozitului progresiv pe avere; legea controlului averilor; legea revizuirii Constituției (Varianta Cojocaru)( http://www.variantacojocaru.ro/?page_id=230 ). Toate aceste proiecte de legi sunt publicate pe : http://www.variantacojocaru.ro/ .

  3. Deoarece a devenit clar că actuala clasă politică din România refuză să pună în aplicare PROIECTUL PENTRU ROMâNIA, am inițiat crearea unei noi forțe politice, formată din persoane care nu au participat la conducerea statului român în ultimii 60 de ani, care nu s-au îmbogățit prin ;privatizare;, persoane care s-au opus procesului de sărăcire și umilire a poporului român în ultimele decenii. Am conceput și am publicat pe: http://www.variantacojocaru.ro/?page_id=9 : Doctrina Populară, Programul Politic și Statutul PARTIDULUI POPORULUI.

  4. Adunarea Generală a reprezentanților celor un milion de cetățeni care au semnat pentru susținerea LEGII COJOCARU, întrunită la București, la data de 3 iulie, 2010, a aprobat ACTUL CONSTITUTIV al PARTIDULUI POPORULUI și m-a împuternicit să îndeplinesc formalitățile cerute de lege pentru înregistrarea partidului la Tribunalul București.

  Acest ACT CONSTITUTIV a fost prezentat, pe larg, de postul de televiziune OTV, în data de 5 iulie, 2010, și în data de 6 iulie, 2010. După acestă dată, postul de televiziune OTV a solicitat cetățenilor țării să semneze pentru susținerea PARTIDULUI POPORULUI și să trimită listele cu semnaturi la OTV.

  în loc să fie predate persoanei împuternicite de adunarea generală din 3 iulie, listele cu semnături au fost predate lui Mario Diaconescu, fratele lui Dan Diaconescu, care le-a folosit pentru a cere înregistrarea la Tribunalul București a altui partid decât cel înfințat de adunarea generală din 3 iulie, 2010. Un partid care are alt Program politic decât cel bazat pe LEGEA COJOCARU.

  Iată, deci, că cei care au împins România în actualul dezastru economic și social, încearcă, prin diversiunea pusă la cale de OTV, să împiedice crearea forței politice capabile să scoată țara din sărăcie și umilință.

  5. Potrivit sondajelor de opinie, în prezent, suntem mai mult de 4 milioane de români care sustinem PARTIDUL POPORULUI, LEGEA COJOCARU și PROIECTUL PENTRU ROMâNIA. Putem deveni 10-12 milioane, sau mai mult. Atât cât ne trebuie să câștigăm alegerile parlamentare, să formăm guvernul, să aplicăm PROIECTUL NOSTRU, să construim ROMâNIA NOASTRĂ. Lucru pe care îl putem face, prin unitate și voință.

  Așa să ne ajute Dumnezeu!
  Dr. Constantin Cojocaru București, 15 septembrie, 2010

  Nota: Pe aceasta pagina sunt inserate linkurile spre lucrarile publicate in linie : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=236

  Chemare:
  Stimați cetățeni
  Veniți să construim, împreună, PARTIDUL POPORULUI. Acest partid a fost înființat pe data de 3 iulie, 2010, la București, prin ACTUL CONSTITUTIV aprobat de adunarea generală a reprezentanților celor un milion de susținători ai LEGII COJOCARU.

  Primul Congres al PARTIDULUI POPORULUI, care a avut loc la București, în data de 21 august, 2010, l-a ales în funcția de Președinte pe domnul Dr. Constantin Cojocaru.

  Noi nu avem nicio legătură cu partidul a cărui înregistrare a fost solicitată de Mario Diaconescu.

  Numai având un mare partid al nostru, cu adevărat al poporului, vom putea câștiga viitoarele alegeri parlamentare, vom deține majoritatea în parlament, vom adopta LEGEA COJOCARU și celelalte legi cuprinse în PROIECTUL PENTRU ROMâNIA și vom forma un guvern care să le pună în aplicare.

  Rog pe toți românii de bună credință să ma contacteze:

  E-mail-1: centrala@variantacojocaru.ro

  E-mail-2: drconstantincojocaru@yahoo.com

  Contact telefonic, deschideti: http://www.variantacojocaru.ro/?p=37
  Adresa postala: COJOCARU CONSTANTIN, Bucuresti, CP2-46

  Nota-1: Pagina cu linkurile lucrarilor Dr Constantin Cojocaru : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=236

  Scrisori post-restant: http://www.universulromanesc.info/ginta/
  Situl: Partidul Poporului : http://www.partidul-poporului.info/

  Nota-2, situri ce trateaza teme conexe:
  Universul Romanesc: http://www.universulromanesc.org/biblio/
  Vocea Poporului: http://www.voceapoporului.net/ginta/
  Romania NOUA : http://www.romanianoua.ro/
  Codex Politicus: http://codexpolitic.us/
  Tribuna BASARABIEI: http://www.tribuna-basarabiei.ro/
  G.I.D. Romania: http://gid-romania.com/index.asp
  Investigatii la cheie-1: http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=703
  Investigatii la cheie-2: http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=704
  Proiect SEMPER FIDELIS: https://www.semperfidelis.ro/news.php
  __________________
  Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  http://www.universulromanesc.com
    #2
  Revolutia noastra
  Am început PROCLAMAȚIA din 15 septembrie 2010 cu chemarea
  VENIȚI LA REVOLUȚIE!

  M-au sunat mai mulți dintre colegii noștri care m-au întrebat dacă este în regulă acestă chemare, dacă este legală, dacă nu este o exagerare, dacă, întradevăr, ne propunem să facem o revoluție.

  Am răspuns fiecăruia în parte și vreau să spun și aici, pe acest site, că chemarea mea nu este, deloc, o exagerare, că este cât se poate de în regulă și legală, că, intradevăr, ne propunem să săvârșim o adevărata revoluție în istoria poporului român.

  Chiar în frazele următoare ale PROCLAMAȚIEI, am precizat și conținutul acestei revoluții.
  Va fi o revoluție pașnică, realizată prin PARTIDUL POPORULUI, pentru poporul român. Ea se va înfăptui prin cucerirea puterii politice de către PARTIDUL POPORULUI, prin câștigarea alegerilor, prin obținerea majorității parlamentare, majoritate care va adopta LEGEA COJOCARU și celelalte legi cuprinse în PROIECTUL PENTRU ROMâNIA, majoritate care va forma guvernul capabil să pună în practică acest proiect.

  Va fi o revoluție în adevăratul sens al cuvântului.
  Vom schimba, din temelii, economia și societatea românească.

  Vom înlocui actuala economie oligarhică cu o economie democratică. Vom crea o economie în care cea mai mare parte a capitalului se va afla în proprietatea privată a celei mai mari părți a cetățenilor țării, a unei clase mijlocii, constituită din 70-75% din cetățenii țării, clasă formată din cetățeni care își vor câștiga existența atât din muncă, din salarii, cât și din capital, din profituri.

  Vom înlocui actuala societate dezbinată, formată dintr-o pătură subțire de cetățeni foarte bogați, care nu au dobândit averea prin muncă și competiție, ci prin hoție, minciună, înșelăciune, prin „afaceri” cu statul, și imensa majoritate a cetățenilor, deposedați de capital prin „privatizare”, aduși în stare de sărăcie și umilință, cu o societate solidară, unită în jurul clasei mijlocii, în care își vor găsi locul și cei cu mari averi, dobândite prin merit, inovație și șansă, și cei dezavanajați de soartă, dar ajutați de către semenni lor să ducă o viață decentă.

  Vom înlocui actualul stat oligarhic cu un stat popular, care să apere interesele tuturor cetățenilor, nu numai pe cele ale oligarhiei. Clasa mijlocie, deținând puterea economică, o va cuceri și pe cea politică. Ea nu va mai vota pentru cine îi dă un mic și o bere, ci pentru cine îi apără capitalul și locul de muncă.

  Vom înlocui actuala morală publică, bazată pe hoție, minciună, înșelăciune, trafic de influență, lăcomie, dezbinare socială și națională, cu o morală publică bazată pe muncă, cinste, inovație, competiție, solidaritate socială și națională.

  Vom face o țară în care orice român va vrea să trăiască, el și urmașii urmașilor săi.

  Vom face o revoluție prin care vom construi ROMâNIA NOASTRĂ.
  Aceasta este REVOLUȚIA pe care PARTIDUL POPORULUI vrea să o facă.

  Dr. Constantin Cojocaru /septembrie 23, 2010 la 5:18 pm
  __________________
  Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  http://www.universulromanesc.com


  Nota: Susțin integral Programul și acțiunea partidului înființat de Dr. Constantin Cojocaru, singurul Partid al Poporului.
  Revoluție și Reformă nu sunt termeni contradictorii. Pentru a face o reformă radicală în România trebuie zguduită din temelii și dezrădăcinată cleptocrația care s-a instaurat după 1990.
  Dan Culcer
  Associated Topics

  Memoria


  Asymetria si Dan Culcer va recomanda

  Enciclopedia României

  Blogul ideologic. Titus Filipaș

  Ioan Roșca
  Contrarevoluția din România. O cercetare

  Antiakvarium. Antologie de texte ideologice vechi și noi

  Constantin Noica: Cultura, performanta, antrenor

  Revista Verso  Geovisite

  Revista NordLitera

  Arhiva Asymetria, începând cu septembrie 2000, este stocată și accesibilă consultării la adresa Internet Archives-Wayback Machine

  Universitatea din Lausanne. România : Hărți interactive. Geografie, demografie, climatologie, degradări, regiuni istorice. Colaborare helveto-română.
  Etimologii. Resurse lingvistice

  Azi

  Inca nu exista cel mai bun articol, pentru astazi.

  Societatea de maine

  Daca nu acum, atunci cînd?
  Daca nu noi, atunci cine?

  S'inscrire a Societatea de maine
  Intrati in Societatea de maine
  Exercitiu colectiv de imaginatie sociala
  Inscriere : fr.groups.yahoo.com
  Se dedica profesorului Mircea Zaciu

  Ferește-te deopotrivă de prietenia dușmanului ca și de dușmănia prietenului.
  Viteazul privește pericolul; cutezătorul îl caută; nebunul nu-l vede.
  Nicolae Iorga

  Sondaje

  Descrierea situatiei din România

  este exactã
  nu este exactã
  este exageratã
  este falsã
  este exactã dar nu propune soluții
  este exactã dar nu existã solu&#  Rezultate | Chestionar

  Voturi 21

  Identificare

  Nickname

  Parola

  Inca nu aveti un cont? Puteti crea unul. Ca utilizator inregistrat aveti unele avantaje cum ar fi manager de teme, configurarea comentariilor si publicarea de comentarii cu numele dvs.
  copyright Dan Culcer 2008
  Contact Administrator — dan.culcer-arobase-gmail.com
  «Cerul deasupra-ti schimbi, nu sufletul, marea-trecand-o.» Horatiu in versiunea lui Eminescu.
  Responsabilitatea autorilor pentru textele publicate este angajata.
  PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
  Page Generation: 0.42 Seconds