Asymetria - revue roumaine de culture, critique et imagination

Modules

 • Home
 • Arhive
 • AutoTheme
 • AvantGo
 • Avertizari
 • Conținuturi
 • Search
 • Submit_News
 • Surveys
 • Top
 • Topics

 • Who's Online

  Exista in mod curent, 16 gazda(e) si 0 membri online.

  Sunteti utilizator anonim. Va puteti inregistra gratuit dand click aici

  Cautare în labirint
  Languages

  Select Interface Language:


  Legislatie: Relatiile lui Constantin Cojocaru cu OTV. Precizari
  Scris la Wednesday, August 11 @ 11:13:58 CEST de catre asymetria
  Distribuitor de afise Relatiile lui Constantin Cojocaru cu OTV. Precizãri Pentru cei care au intrat mai tarziu pe acest site, fac urmatoarele precizari referitoare la relatiile mele cu OTV.
  1. In februarie 2009, am intrat, din intamplare, pe postul OTV. Era emisiunea “Se intampla acum” a lui Tudor Barbu, care punea intrebarea daca are cineva o solutie pentru scoaterea Romaniei din marasmul economic in care se afla. M-am dus la sediul OTV si l-am contactat pe Tudor Barbu. L-am intrebat daca ma cunoaste. Mi-a spus ca NU. L-am intrebat daca a auzit de Varianta Cojocaru. Mi-a spus ca NU. In 1990, cand a fost foarte mediatizata Varianta Cojocaru, TB avea 30 de ani si lucra in televiziune.
  I-am prezentat LEGEA COJOCARU. Am convenit sa facem 10-12 emisiuni, in care sa explicam LEGEA. In primele 4-5 sa aratam cum au fost inselati si jefuiti romanii si in urmatoarele sa prezentam LEGEA si consecintele ei asupra economiei si societatii romanesti
  In emisiunea a 4-a, TB a anuntat ca a doua zi Cojocaru va incepe prezentarea LEGII.


  Precizarea nr. 6  Relațiile cu OTV Pentru cei care au intrat mai tarziu pe acest site, fac urmatoarele precizari referitoare la relatiile mele cu OTV.
  1. In februarie 2009, am intrat, din intamplare, pe postul OTV. Era emisiunea “Se intampla acum” a lui Tudor Barbu, care punea intrebarea daca are cineva o solutie pentru scoaterea Romaniei din marasmul economic in care se afla. M-am dus la sediul OTV si l-am contactat pe Tudor Barbu. L-am intrebat daca ma cunoaste. Mi-a spus ca NU. L-am intrebat daca a auzit de Varianta Cojocaru. Mi-a spus ca NU. In 1990, cand a fost foarte mediatizata Varianta Cojocaru, TB avea 30 de ani si lucra in televiziune.
  I-am prezentat LEGEA COJOCARU. Am convenit sa facem 10-12 emisiuni, in care sa explicam LEGEA. In primele 4-5 sa aratam cum au fost inselati si jefuiti romanii si in urmatoarele sa prezentam LEGEA si consecintele ei asupra economiei si societatii romanesti
  In emisiunea a 4-a, TB a anuntat ca a doua zi Cojocaru va incepe prezentarea LEGII.
  A doua zi dimineata, am fost sunat si mi s-a spus ca se intrerupe colaborarea mea cu OTV.
  2. In perioada octombrie-decembrie 2009, pe parcursul a 12 episoade, am prezentat LEGEA la emisiunea dlui Doru Braia, pe N24.
  3. Pe la jumatatea lunii ianuarie 2010, am fost sunat de TB, care m-a rugat sa-i trimit graficele pe care le prezentasem in emisiunea lui cu un an in urma, ca sa le foloseasca. I le-am trimis.
  Dupa 3-4 zile, m-a invitat la emisiune sa prezint LEGEA COJOCARU.
  4. Au urmat mai multe emisiuni la care am fost invitat. Am convenit sa incepem sa strangem semnturi pentru sustinerea legii. Formularul de semnaturi era postat pe acest site cu mai bine de un an in urma.
  5. In numai o luna, numarul de semnaturi a crescut de la cateva sute pe zi la zeci de mii de semnaturi PE ZI. In ultima saptamana a lunii februarie, luni au fost 20 si ceva de mii, iar vineri 46 de mii.
  In lunea urmatoare, numarul a scazut, brusc, la cateva mii si a continuat sa scada, ajungand la cateva sute pe zi.
  A devenit clar ca in weekendul de la sfarsitul lunii februarie, s-a hotarat stoparea LEGII COJOCARU si a autorului ei.
  Am cerut, de mai multe ori, lui TB sa tinem evidenta listelor de semnaturi, sa le ordonam pe localitati, pe judete, sa le punem pe calculator. Am fost refuzat, sistematic.
  Nu am mai fost invitat la emisiunile lui Tb.
  6. Prin aprilie, pentru 2-3 saptamani, LEGEA COJOCARU s-a metamorfozat in LEGEA COJOCARU-OTV. Au urmat alte 2-3 saptamani in care TB a vorbit numai de LEGEA OTV-COJOCARU, si, in final a ramas numai LEGEA OTV.
  7. In mai multe emisiuni, TB a indreptat atentia telespectatorilor catre infiintarea unui nou partid. I-a intrebat si ce nume sa aiba partidul. Pe site-ul http://www.variantacojocaru.ro PARTIDUL POPORULUI figura de aproape 2 ani. Cu platforma cu tot. Telespectatorii lui TB au ajuns, coincidenta, la numele de PARTIDUL POPORULUI ROMAN.
  8. La intrebarile lui TB privind cine sa conduca partidul, oamenii au zis unii Dan Diaconescu, altii Constantin Cojocaru. Reactia lui TB a fost categorica. Cum sa conduca “acest Cojocaru”? Nu stiti ca acest Cojocaru nu a condus niciodata pe nimeni? Asta dupa ce tot el indemnase telespectatorii sa intre pe site si sa citeasca CV-ul lui Cojocaru, de unde aflasera ca “acest Cojocaru” ocupase functii de conducere mai bine de 20 de ani. Si nu orice functii.
  9. Exasperat de intrebarile oamenilor care vroiau sa stie de ce nu il mai invita pe Cojocaru, TB anunta ca OTV a intrerupt relatiile cu Cojocaru deoarece Cojocaru “vrea sa faca partid politic” si OTV nu vrea sa se implice in politica.
  10. Nu trec decat 2-3 zile, apar mascatii si Dan Diaconescu ne spune ca va face partid politic. Iese de la arest si anunta crearea Partidului Poporului Roman.
  11. Pe data de 14.06.2010, LEGEA COJOCARU a fost inregistrata la Senatul Romaniei ca initiativa legislativa a senatorului Ioan Ghise. De precizat ca senatorul, pe cererea de inregistrare, a mentionat ca initiativa se face cu acordul domnului Constantin Cojocaru, autorul proiectului. Mai sunt si oameni cinstiti in Romania.
  I-am cerut, de mai multe ori lui TB sa-mi restituie cele un milion de semnaturi sa le duc acolo unde le este locul: la Senatul Romaniei, unde se afla si LEGEA. Mi-a promis de mai multe ori ca-mi ca restitui semnaturile, dar nu si-a respectat promisiunea nici pana astazi.
  12. In aceste conditii, am convocat la Bucuresti, pe 3 iulie ac, adunarea generala a reprezentantilor celor un milion de romani sustinatori ai LEGII COJOCARU.
  Adunarea generala a aprobat ACTUL CONSTITUTIV al Partidului Poporului si m-a imputernicit sa indeplinesc toate actele si formalitatile cerute de lege pentru inscrierea PP la Tribunalul Bucuresti, inclusiv sa organizez strangerea celor 25.000 de semnaturi de sustinere.
  Acesiasi adunare generala m-a imputernicit sa indeplinesc toate actele si fomalitatile prevazute de lege pentru intrarea in posesia celor un milion de semnaturi sechestrate de OTV, inclusiv actiuni in instantale civile si penale.
  13. Luni, 5 iulie, am fost invitat de TB la emisiune lui, in care a prezentat ACTUL CONSTITUTIV al Partidului Poporului, din care rezulta clar cine este mandatat cu construirea PP.
  In seara urmatoare, am fost invitatul lui Dan Diaconescu, in care am putut prezenta, din nou, pe larg, LEGEA COJOCARU.
  14. A doua zi, am publicat, pe site-ul meu, STATUTUL si PROGRAMUL POLITIC al Partidului Poporului, impreuna cu instructiunile si formularele necesare pentru strangerea de semnaturi si construirea structurilor organizatorice ale partidului.
  In ziua urmatoare, pe site-ul OTV, a aparut un alt formular pentru strangerea de semnatuti, marca OTV.
  15. Luni, 12 iulie, am fost, din nou invitatul lui TB, care a prezentat cele doua formulare de lista si cele doua adrese la care pot fi trimise formularele completate.
  16. La sfarsitul emisiunii, m-a sunat Dan Diaconescu si m-a rugat sa merg la o emisiune la TVR3, sa prezint LEGEA COJOCARU. Acolo, am aflat ca doamna de langa mine a fost dsemnata de Dan Diaconescu sa se ocupe de organizarea PP. Au mai fost prezenti 3 domni, adversari declarati ai LEGII COJOCARU, care au facut tot ce au putut pentru a nu ma lasa sa vorbesc. Fusesem trimis de Dan Diaconescu.
  17. Cand m-a sunat, luni, Dan Diaconescu, m-a invitat pentru a doua zi, marti la el, la OTV, sa avem o discutie privata, intre orele 19-20, urmand sa intram in direct, de la 20 la 22.
  M-am prezentat la intalnire, la ora fixata. Acolo, am gasit persoana “desemnata” sa se ocupe de organizarea PP. Am asteptat o ora si am plecat.
  18. Dupa acesta data, OTV a uitat de cele doua formulare. Este prezentat, insistent, formularul OTV si cu adresa de la OTV unde trebuie trimise formularele completate. 19. Pe data de 23.07.2010, lumea a aflat ca Dan Diaconescu a inregistrat PARTIDUL POPORULUI, la OSIM . In realitate, nu a inregistra nimic. La OSIM, persoana care, in emisiunea de la TVR3, s-a prezentat ca fiind “desemnata” de Dan Diaconecsu sa se ocupe cu constructia Partidului Poporului, a depus o cerere la OSIM, prin care solicita sa devina proprietara denumirii PARTIDUL POPORULUI. Conform prevederilor legale, cererea urmeaza sa fie publicata in buletinul oficial al OSIM, in termen de 8 zile de la depunere. De la aceasta data, urmeaza 60 de zile in care oricine poate sa conteste cererea, pe motiv, de exemplu, ca obiectul pentru care se cere improprietarirea este unul furat. Bineinteles ca  noi, reprezentantii celor un milion de sustinatori ai LEGII COJOCARU, care am semnat ACTUL CONSTITUTIV al PARTIDULUI POPORULUI, in adunarea generala din 3 iulie, 2010, vom contesta aseasta cerere. 20. In ziua de 29 iulie, 2010, toti reprezentantii nostri teritoriali au primit sms-uri si telefoane, prin care li s-a cerut sa trimita listele cu semnaturi numai la OTV. Mai sunt si alte amanunte.
  Astept opiniile si propunerile dvs.
  Constantin Cojocaru

  Asymetria si Dan Culcer va recomanda

  Enciclopedia României

  Blogul ideologic. Titus Filipaș

  Ioan Roșca
  Contrarevoluția din România. O cercetare

  Antiakvarium. Antologie de texte ideologice vechi și noi

  Constantin Noica: Cultura, performanta, antrenor

  Revista Verso  Geovisite

  Revista NordLitera

  Arhiva Asymetria, începând cu septembrie 2000, este stocată și accesibilă consultării la adresa Internet Archives-Wayback Machine

  Universitatea din Lausanne. România : Hărți interactive. Geografie, demografie, climatologie, degradări, regiuni istorice. Colaborare helveto-română.
  Etimologii. Resurse lingvistice

  Azi

  Inca nu exista cel mai bun articol, pentru astazi.

  Societatea de maine

  Daca nu acum, atunci cînd?
  Daca nu noi, atunci cine?

  S'inscrire a Societatea de maine
  Intrati in Societatea de maine
  Exercitiu colectiv de imaginatie sociala
  Inscriere : fr.groups.yahoo.com
  Se dedica profesorului Mircea Zaciu

  Ferește-te deopotrivă de prietenia dușmanului ca și de dușmănia prietenului.
  Viteazul privește pericolul; cutezătorul îl caută; nebunul nu-l vede.
  Nicolae Iorga

  Sondaje

  Descrierea situatiei din România

  este exactã
  nu este exactã
  este exageratã
  este falsã
  este exactã dar nu propune soluții
  este exactã dar nu existã solu&#  Rezultate | Chestionar

  Voturi 21

  Identificare

  Nickname

  Parola

  Inca nu aveti un cont? Puteti crea unul. Ca utilizator inregistrat aveti unele avantaje cum ar fi manager de teme, configurarea comentariilor si publicarea de comentarii cu numele dvs.
  copyright Dan Culcer 2008
  Contact Administrator — dan.culcer-arobase-gmail.com
  «Cerul deasupra-ti schimbi, nu sufletul, marea-trecand-o.» Horatiu in versiunea lui Eminescu.
  Responsabilitatea autorilor pentru textele publicate este angajata.
  PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
  Page Generation: 0.50 Seconds